MISIUNEA MEA

Cu toții avem de spus o poveste.
Ea este unică, așa cum suntem și noi. Înainte de a fi spuse, poveștile trebuie descoperite, scoase la lumină, asumate, înțelese. 

Misiunea mea profesională este aceea de a modela procesul terapeutic și interacțiunea cu fiecare client într-o experiență transformativă, aceea în care descoperim împreună sensul și semnificația poveștii de viață.

Cred cu tărie în proiectele care leagă specialiști din diferite domenii, sunt fascinată de poveștile de viață ale oamenilor, promovez importanța relațiilor sănătoase în cuplu, familie, comunitate.

POVESTEA MEA

Azi când mă prezint profesional, spun că sunt Andrada Lupșe, psihoterapeut, doctor în psihologie. 

Știu însă că a afla cine sunt, dincolo de aceste roluri profesionale, e un proces continuu. Faptul că filosofia mea terapeutică are în prim plan importanța înțelegerii propriei povești de viață are rădăcini în propria nevoie de a mă înțelege pentru cine sunt și mai puțin prin ceea ce fac. Am știut încă de la sfârșitul liceului că vreau să devin psihoterapeut și întotdeauna m-am simțit norocoasă pentru această claritate.  Astăzi, încerc să trăiesc după principiul “mai puțin e mai mult” pentru a putea să îmi dau voie să trăiesc conștient, înțelegând că e nevoie să fiu prezentă în primul rând înspre mine pentru a putea fi prezentă pentru poveștile oamenilor.


Andrada_websize-5

Daca iți dorești să afli mai multe despre mine, te invit să descoperi povestea mea