Cum putem să lucrăm împreună?
Azi când mă prezint profesional, spun că sunt Andrada Lupșe, psihoterapeut, doctor în psihologie. Știu însă că a afla cine sunt, dincolo de aceste roluri profesionale, e un proces continuu. Faptul că filosofia mea terapeutică are în prim plan importanța înțelegerii propriei povești de viață are rădăcini în propria nevoie de a mă înțelege pentru cine sunt și mai puțin prin ceea ce fac. Am știut încă de la sfârșitul liceului că vreau să devin psihoterapeut și întotdeauna m-am simțit norocoasă pentru această claritate. Pe de altă parte, tocmai pentru că m-am imersat trup și suflet în această călătorie înspre a deveni psihoterapeut, m-a costat la un moment dat pentru că ajunsesem să fiu mai conectată cu ceea ce fac și mai puțin cu ceea ce simt. Astăzi, încerc să trăiesc după principiul "mai puțin e mai mult" pentru a putea să îmi dau voie să trăiesc conștient, înțelegând că e nevoie să fiu prezentă în primul rând înspre mine pentru a putea fi prezentă pentru poveștile oamenilor.
Psihoterapie individuală
Fiecare dintre noi caută sens și semnificație pentru ceea ce trăiește. În unele cazuri reușim singuri, alteori suntem ghidați. Cred în faptul că, psihoterapia este un instrument al omului modern într-o lume în care totul se mișcă uneori prea repede.
Sesiunile individuale se desfășoară pe parcursul unei ore, pe o perioadă de timp nedeterminată sau fixă – în funcție de nevoile fiecăruia.
Workshop-ul de grup pentru cupluri
Workshop-ul de grup pentru cupluri este o experiență ce se desfășoară pe două zile alături de alte 4-5 cupluri. Este o experiență care se bazează pe expunere și învățare prin experiența împreună cu ceilalți participanți, dar focusul rămâne mereu pe cuplu.
Workshop-ul are loc o dată la 3 luni, timp de 2 zile. Data exactă se stabilește împreună, astfel încât să acomodeze programului tuturor celor înscriși.
O zi pentru cuplul tău
O zi pentru cuplul tău este o zi întreagă de sesiuni și exerciții dedicate doar ție și partenerului / partenerei tale. Este un program intens, puternic emoțional, dar care reușește să surprindă într-o singură zi toate etapele prin care trece cuplul vostru.
Consilierea interdisciplinară (SPID – Sprijin Integrat în Diabet)
Gestionarea zilnică a diabetului zaharat insulino-dependent presupune mai mult decât administrarea insulinei și monitorizarea zilnică a glicemiilor. Care sunt costurile emoționale care apar în gestionarea acestei boli cronice?
Consilierea interdisciplinară îl poate ghida pe copilul sau adolescentul diagnosticat cu diabet să integreze boala în viața de zi cu zi atât la nivel emoțional cât și practic.
Există un grup bi-lunar cu părinții copiilor cu diabet pentru a-i ajuta să învețe cum să îl ghideze practic și emoțional pe copilul cu diabet și cum să aibă grijă emoțional de familie în tot acest proces. Grupul de susținere are loc în fiecare miercuri, începând cu ora 17, în Cluj Napoca.