Pentru tine

Fiecare dintre noi are o poveste.

Povestea fiecăruia are caracteristici diferite cu soluții diferite. Cu fiecare experiență nouă am reușit să pun deoparte lecții importante care m-au ajutat și au ajutat pe cei de lângă mine. 

 Îmi doresc ca fiecare din noi să aibă la îndemână câte o soluție care să se potrivească în orice moment. Prin urmare, am pregătit un catalog de resurse pentru tine – la care poți avea acces oricând și oriunde. 

O zi pentru cuplul tău este o zi întreagă de sesiuni și exerciții dedicate doar ție și partenerului / partenerei tale. Este un program intens, puternic emoțional, dar care reușește să surprindă într-o singură zi toate etapele prin care trece cuplul vostru. Poți afla mai multe detalii despre program în broșura atașată. 

În prima parte a zilei, exercițiile se vor concentra pe explorarea imaginii primare despre iubire pe care fiecare partener o aduce din familia de origine și a felului în care nevoile neîmplinite din dinamica de familie contribuie la conflictul și lupta de putere din cuplu. În a doua parte a zilei, exercițiile contribuie la dezvoltarea unui cuplu conștient prin re-romantizarea relației.
Workshop-ul de grup pentru cupluri este o experiență ce se desfășoară pe două zile alături de alte 4-5 cupluri.  Este o experiență care se bazează foarte mult pe expunere și învățare și prin experiența celorlalți.
Mai multe detalii despre program în broșură. 
 
În prima zi, exercițiile se vor concentra pe explorarea imaginii primare despre iubire pe care fiecare partener o aduce din familia de origine și a felului în care nevoile neîmplinite din dinamica de familie contribuie la conflictul și lupta de putere din cuplu. În a doua zi, exercițiile contribuie la dezvoltarea unui cuplu conștient prin re-romantizarea relației.

Grup de sprijin pentru părinții copiilor cu diabet – întâlniri bi-lunare față în față, în Cluj-Napoca. Ne propunem un spațiu de siguranță emoțională în care fiecare părinte să poate împărtăși experiența sa, primind ghidaj și sprijin din partea grupului.