Căror probleme emoționale le răspunde procesul terapeutic?

Suntem cu toții uniți de aceleași nevoi emoționale de conectare și iubire. Ne afectează profund atunci când acestea nu sunt îndeplinite. De aceea, e important să ne cunoaștem povestea de viață pentru a ne putea înțelege pe noi înșine și pentru a putea contribui astfel la calitatea vieții noastre emoționale. . 

În funcție de tipul de terapie ales, ne vom focaliza pe:

o Înțelegerea dinamicii în relațiile cu ceilalți;

o Înțelegerea stilurilor de gândire și a celor emoționale;

o Reconectarea cu partenerul de viață;

o Conectarea cu copilul și nevoile sale;

Psihoterapie Individuală

Fiecare dintre noi caută sens și semnificație pentru ceea ce trăiește. În unele cazuri reușim singuri, alteori suntem ghidați. Cred în faptul că, psihoterapia este un instrument al omului modern într-o lume în care se mișcă uneori prea repede.

Workshop-ul de grup pentru cupluri / O zi pentru cuplul tău

Workshop-ul de grup pentru cupluri este o experiență ce se desfășoară pe două zile alături de alte 4-5 cupluri.  Este o experiență care se bazează foarte mult pe expunere și învățare și prin experiența celorlalți. O zi pentru cuplul tău este o zi întreagă de sesiuni și exerciții dedicate doar ție și partenerului / partenerei tale. Este un program intens, puternic emoțional, dar care reușește să surprindă într-o singură zi toate etapele prin care trece cuplul vostru.

Psihoterapie de grup

Toți ne dorim să ne simțim conectați, auziți și înțeleși pentru ce ni se întâmplă. Cu toate că presupune un spațiu de siguranță pentru a ne putea deschide în fața unui grup de oameni, cred că terapia de grup este un instrument valoros prin care putem învăța să fim vulnerabili.

Consiliere interdisciplinară

Gestionarea zilnică a diabetului zaharat insulino-dependent presupune mai mult decât administrarea insulinei și monitorizarea zilnică a glicemiilor. Care sunt costurile emoționale care apar în gestionarea acestei boli cronice? Consilierea interdisciplinară îl poate ghida pe copilul sau adolescentul diagnosticat cu diabet să integreze boala în viața de zi cu zi atât la nivel emoțional cât și practic.

STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE