Workshop pentru Cupluri “Primește Iubirea pe care ți-o Dorești”

Workshopul de cuplu este un eveniment de două zile, limitat la maxim 5 cupluri. Cuplurile sunt ghidate de către terapeutul cu formare în terapia relațională IMAGO și parcurg exerciții care să le permită o înțelegere mai profundă a propriei relații.
Workshop-ul de cuplu este axat pe psiho-educație privind dinamica relațiilor romantice, cuplul putând alege să continue cu sesiuni de terapie de cuplu IMAGO.


NEW! Următorul workshop o să aibă loc pe data de 14 – 15 Mai 2022. Alătură-te grupului

Ce îmi place cel mai mult la Workshop-ul pentru cupluri – Primește iubirea pe care o dorești, este multitudinea de nuanțe ale dezvoltării unui cuplu. Și nu doar eu văd asta, ci toate cuplurile participante care își dau seama de multe ori cât de asemănători suntem și parcă dintr-o dată lucrul care ne apasă cel mai mult își mai pierde din intensitate. 

Spațiul intim și conexiunea care se creează mereu în aceste sesiuni îmi reamintește cât de important este să spunem cu voce tare povestea noastră unor oameni care trec sau nu prin aceleași sentimente. 


Înscrie-te la workshop


NEW! Următorul workshop o să aibă loc pe data de 14 – 15 Mai 2022. Alătură-te grupului

Ce înseamnă terapia de cuplu IMAGO

  • Înțelegerea etapelor unei relații:
  • Descoperirea acelor aspecte inconștiente ce ne fac să ne îndrăgostim de partenerul nostru;
  • Explorarea istoriei emoționale și cum aceasta contribuie la construcția relației pe care o aveți în prezent;
  • Înțelegerea poveștii conflictelor voastre (spoiler alert: aproape niciodată nu este vorba despre vasele nespălate, precum nu este nici despre cuantumul salarial adus de fiecare partener);
  • Descoperirea dialogului Imago și modul prin care acesta facilitează conectarea și ascultarea intențională a partenerului, astfel încât să puteți dobândi o conexiune emoțională autentică și să beneficiați de dialoguri cu adevărat constructive.Vreau să mă înscriu


NEW! Următorul workshop o să aibă loc pe data de 14 – 15 Mai 2022. Alătură-te grupului

Cum o să arate ziua?

Pe parcursul celor 2 zile, ghidați de către mine ca terapeut, veți parcurge un caiet de lucru pentru cuplu cu exerciții în
scris, veți împărtăși ce simțiți, veți crea o viziune conștientă a relației, totul într-un spațiu de siguranță care să vă
permită să vă deschideți și să explorați, alături de alte 4-5 cupluri.

Este necesară o pregătire în prealabil?

Ambele zile se vor desfășura în ritmul grupului. 

E de așteptat să apară exerciții pe care să le resimțiți mai intense din punct de vedere emoțional, dar e important să vă amintiți că sunteți într-un spațiu de siguranță emoțională.

100% implicare

Pe parcursul întregii zile este important să vă amintiți că faceți asta pentru a vă înțelege relația mai în profunzime și pentru a deveni mai deschiși și curioși atât față de propriile emoții cât și față de cele ale partenerului/partenerei.

Cui i se adresează workshop-ul?

  • Cuplurilor  aflate la începutul relației și care își doresc o înțelegere mai aprofundată asupra relației lor;
  • Cuplurilor aflate de ceva timp în relație și care își doresc să își aprofundeze conexiunea emoțională;
  • Cuplurilor ce întâmpină dificultăți în prezent și doresc să rezolve conflictele din prezent și trecut;
  • Cuplurilor care se află într-o stare de incertitudine cu privire la viitorul relației lor și își doresc să depună un efort comun pentru a-și salva relația;
  • Ne dorim ca experiența voastră în cadrul acestui workshop să fie una intimă și bazată pe siguranță, iar pentru acest lucru, după ce vom trece de la partea teoretică la cea practică, veți lucra doar cu partenerul vostru de cuplu, pentru a vă putea asculta și pentru ca aspectele discutate de către traineri să capete sens în relația voastră.

Grupele pentru workshop au loc o dată la 3 luni, timp de 2 zile. Este nevoie de o înregistrare în prealabil iar ziua exactă o să se stabilească împreună pentru a putea acomoda programul tuturor.

Agenda zilei:

9:00 – 11:00 – sesiune de lucru

11:00-11:30 – pauză de cafea

11:30-13:00 – sesiune de lucru 

13:00-14:00 – pauza de prânz 

14:00-15:45 – sesiune de lucru 

15:45-16:00 – pauză de cafea

16:00-17:00 – sesiune de lucru + încheiere


Vreau să mă înscriu


NEW! Următorul workshop o să aibă loc pe data de 14 – 15 Mai 2022. Alătură-te grupului